februari 5, 2016

Over mij

ivo3Ik ben Ivo van der Linden, 34 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Dongen. Ik ben geboren in Empel (‘s-Hertogenbosch) en heb in Tilburg een studie gedaan voor Horeca Ondernemer/manager bij De Rooi Pannen. Na deze studie heb ik een begin gemaakt aan de opleiding International Event Music en Entertainment Studies aan de Fontys in Tilburg.

Na mijn propedeuse voor deze studie ben ik aan de slag gegaan als Acceptant Verkoopondersteuning Particulieren bij Interpolis, en na 10 jaar ben ik nogsteeds werkzaam bij dit prachtige bedrijf.
In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen in de richting Brand, Verkeer, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Mileuschade.
Als Acceptatieadviseur was ik aanspreekpunt, adviseur en sparringspartner voor de Rabobank en Assurantietussenpersonen op het gebied van zakelijke verzekeringen.

*Update
Vanaf 1 oktober 2018 zal ik aan de slag gaan als functioneel beheerder binnen Interpolis.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn gezin, maar ook aan muziek, films en het maken van affiliate based websites. Ik ben als het ware een tussenpersoon voor diverse online detailhandels/webwinkels.

Heb je vragen wie ik ben en wat ik doe, stel ze dan gerust!

nelson confucius